Aug 6, 2013

"Ööetendus" külastab HTF'i

Vestlesin täna Johhaniga (16), kes esineb laupäeval Rauno Zubko "Ööetenduses", mis oli selle aasta Hiiu Folgi avaetendus, festivali teemaks oli "Üks Olemine". Tantsijaid on neli nais- ja üks meestantsija vanuses 16 ja 27 vahel. Muusikaline kujundaja on Ando Naulainen.

Johhan on Rauno õpilane Eesti Tantsuagentuuris (ETA) juba teist aastat. Tal on tänavatantsu taust, täpsemalt prodance hip-hop stiilis. Teda huvitas aga klassika ja see viis teda ETAsse, kus ta tutvus ka kaasaegse tantsuga. 

Johhan Ninja poosis:)

Loe edasi, mida Johhan ööetenduse kohta pajatab.

Küsisin Johhani käest, mis moment talle etenduses eriti meeldib ja selgus, et adrenaliini annab talle stseen, kus ta seisab ühe naistantsija õlgadel. Küsimusele, kas seda etendust oli raske õppida, vastas ta, et tal oli kohati raske seepärast, et viibis prooviperioodist pikemalt eemal ja pidi palju ja kiiresti oma osa järgi õppima. See aga tuleb tal hästi välja, ta toonitab, et kindlasti peab saama varasemalt sisse treenitud stampidest vabaneda, et sellise kaasaegse ja lausa akrobaatilise stiiliga hakkama saada. Rauno on Johhani sõnul väga hea ja kindlate ettekujutustega juhendaja.  


Johhan, Egle ja Sandra Ööetenduse spontaanset proovi tegemas HTF'i staabis.








No comments:

Post a Comment