Aug 7, 2013

Ingmari proov pideva valmisoleku tähe all :)

Jälgisin 7. augusti hommikul  põhjalikult Ingmari saaliproovi.

Tegemist oli jõulise ja võhma võtva sessiooniga, mille jooksul Ingmar juhendas osalejaid aktiivselt liikuma, olema pidevas valmisolekus, muutma oskuslikult liikumissuunda, kusjuures eesmärgipärane hingamine aitamab õnnestumisele oluliselt kaasa. Vahepeal lasi ta aga teha hästi põnevat harjutust, mille nimeks ta pani "perepilt", st "kaasaegne perepilt" :), see koosnes rahulikest ja aeglastest positsioonimuutustest ja aitas osalejatel vahepeal rahuneda.


Ülal ja allpool mõned pildid rühmaliikumistest ja "perepildi" katkend. 






Ingmari jaoks sujub "kõik hästi, tüdrukud on toredad." 

Lavastus tema sõnul vaikselt kujuneb, seni on harjutatud on erinevaid elemente ja rühmaliikumisi, mille järjekord pole veel kindel, kuid tal on täpne ettekujutus lõpptulemusest, millest ta veel ei olegi rääkinud osalejatele. 





Katkend "kaasaegsest perepildist"

Tüdrukutel oli eilsest ka kodutöö, mida nad kenasti ette valmistasid: neil oli ülesanne kahe või kolmekesi välja möelda paar tantsu, mida nad täna ka näitasid.

Küsisin neidudelt, mida nad arvavad proovide senisest kulgemisest ja vastus oli loomulikult et "kõik on hästi." Aga nad mainisid, et nad on siiski väsinud ja liikumised on üpris keerulised, "peab pingutama." Samas kinnitasid nad, et tuleb harjutada ja pärast kahe päeva harjutamist hakkab tulema.

Kodutöö puhul oli Marlenil ja Camillal ülesandeks luua sellist ultimae chick'ide, modelli ehk misside liikumist. Ingriinil, Kristiinal ja Elisabethil seevastu tuli, kuna nad on "sellised oivikud" (kui ma õigesti aru sain :) ), luua rahvalikku tantsu. 

Neidude ise välja möeldud tantsud oli hästi toredad, kuid raske pildistada (allpool vaid rahvaliku tantsu viimane positsioon), jäägu need üllatuseks etendust nähes ;)



    

No comments:

Post a Comment